Hej,

 

Nu står det inte på så är det advent.

Här packas och skickas produkter så fort jag hinner. Är ännu inte riktigt klar med prisjusteringarna, måste in på varje produkt så det tar en stund. Jag sänker priserna på en del produkter också. Råkade skriva in 9:- på ett smyckeset. Det ligger kvar och om du hittar det så får du köpa det till detta pris. Gäller denna månad.

Eller gå in på Facebook skriv att du hittat det men avslöja inte där vilket det är utan maila mig svaret till monica@dellenhantverk.se Jag delar ut 5 set bland dem som hittar det.

 Det är inte bara jag som kan toka till det, hade annons i Året Runt förra veckan och blev så förvånad när folk ringde för det stämde inte. Då visade det sig att de satt in en gammal annons. Men rätt annons kommer när de får plats. Så här skulle den sett ut.

Nu har vi åter Trollet med den gula kepsens CD på lagret

Följ oss gärna på Facebook.

 

 

Ha en mysig 1:a Advent!

 

Monica Damberg
Dellenhantverk
monica@dellenhantverk.se 
070-687 08 90

Du får detta meddelande för att du handlat, anmält dig till nyhetsutskick, skickat efter en katalog eller deltagit på någon av våra tävlingar. Vill du inte ha erbjudanden och e-post från oss så svara inga utskick på detta så plockar vi bort dig. Eller avanmäl dig här


Drift & produktion:
Wikinggruppen
Cart Din varukorg är tom!